Mijn naam is Stanny Bode and I have a dream

Ik ben een alleenstaande moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 2 kleinkinderen en gooi het roer nog eens om. Al meer dan 15 jaar loop ik met het idee om een eigen business te beginnen, maar het leven besloot dat ik geduld moest hebben.

Na ruim 13 jaar baantjes die best leuk waren, bekroop me steeds vaker het gevoel it’s now or never.

Met regelmaat zat ik te bedenken wat het dan moest gaan worden. De afgelopen jaren heb ik mooie reizen gemaakt, veel gezien en uit mijn koffer geleefd, omdat ik niet in 5 sterren hotels verbleef maar in hostels was ik altijd blij met kleding die niet kreukte en ik door een sopje kon slaan.

Nadat het gedroogd was over een stoel of op een hangertje kon ik er zo weer mee op pad. De favoriete kledingstukken voor mij, draagbaar, makkelijk, maar wel mooi gemaakt. Dat moest het gaan worden besloot ik in mei 2017. In juni besloot ik tijdens mijn jaarlijkse functioneringsgesprek dat de maat vol was en heb ik mijn baan opgezegd.

Gelukkig kreeg ik alle medewerking, zodat ik 6 maanden de tijd kreeg om alles op een rijtje te krijgen voor mijn contract beëindigd werd. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. In het begin dacht ik nog aan een winkel met kleding en woonaccessoires, maar na enig rekenwerk durfde ik dat niet aan.

Steeds meer kwam naar boven dat ik de kleding die ik bedoelde ook zelf moest laten maken met stof die ik leuk/mooi vind, want natuurlijk is het fijn om het vakantiegevoel vast te houden. Maar dat is niet genoeg, want mijn tunieken/jurkjes moesten op meerdere vlakken functioneel zijn.

Na bijvoorbeeld een dag hard werken is het fijn als je ongekreukt iets uit je tas kunt halen voor de borrel of een etentje. Ook moest het iedereen leuk staan, comfortabel zitten (dus nergens knellen) en een toevoeging in je kledingkast zijn. Draagbaar met een hak of slippertje op zondagmorgen, op kantoor, naar het strand/zwembad of op een terrasje.

Volgens mij is het gelukt en ik ben trots op het resultaat, omdat ik wel van risico houd, maar geen onverantwoorde. Daarom begon ik klein, 2 modellen, een beperkt aantal kleuren en kleine oplage.

Het voordeel is dat er constant nieuwe voorraad gemaakt wordt in een ander motief of stofje.

Natuurlijk is het allemaal super spannend, maar het belangrijkste is tevreden klanten. Jullie dus!

Heb je ideeën of vind je iets niet goed? stuur een mail via het contactformulier dan neem ik contact met je op. vol goede moed ga ik ervoor zorgen dat iedere aankoop een cadeautje is waarvan je reuze blij wordt.

groetjes, 

Stanny